حمایت مجموعه هنری پاسارگاد از خواننده ها و نوازندگانی که تازه فعالیت خود را شروع کرده اند. اطلاعات بیشتر
  24 مهر 1403
حمایت مجموعه هنری پاسارگاد از خواننده ها و نوازندگانی که تازه فعالیت خود را شروع کرده اند. اطلاعات بیشتر
  24 مهر 1403
0

آشنایی با 6 مهارت لازم برای شروع خوانندگی

1121 بازدید
خوانندگی
5/5 - (2 امتیاز)

در تمامی دنیا افراد زیادی هستند که به شغل و حرفه خوانندگی علاقه‌ دارند. اما جالب است بدانید که برای شروع مهارت خوانندگی راهکارهای زیادی وجود دارد. در کنار تمرین و استعداد فردی شما، مهارت‌هایی نیز می‌تواند در این راه برایتان مفید باشد.

در واقع برای شروع خوانندگی باید ابتدا خود را از لحاظ جسمی و روحی آماده کنید تا در ادامه کار بتوانید قطعات موسیقی را با تسلط کافی و آنطور که انتظار می‌رود اجرا کنید. در این مقاله از سایت وب آوا، 6 مهارت لازم برای شروع خوانندگی را به شکلی ساده و آسان برایتان توضیح داده‌ایم.

مهارت خوانندگی
خوانندگی

تقویت هنر گوش دادن

مهارت‌های شنیداری، قابلیت شنیدن، درک و تفکیک اصوات را در حوزه موسیقی مشخص می‌کنند. تقویت هنر گوش دادن در خوانندگی یکی از مهم‌ترین مهارت‌های شنیداری حوزه موسیقی محسوب می‌شود. در واقع درک درست از ریتم، فواصل، هارمونی و کوک، امکان افزایش مهارت خوانندگی را برای شما فراهم می‌کند.

گوش دادن به موسیقی
گوش دادن به موسیقی

یکی از مفیدترین تمرینات برای تقویت هنر گوش دادن یا همان گوش موسیقی، شنیدن است. به موسیقی‌ها با دقت بیشتری گوش کنید، نه تنها برای لذت بردن از قطعه موسیقی، بلکه برای توجه کامل به ملودی و نت‌هایی که نواخته می‌شود. آهنگ‌هایی که بیشتر شنیده‌اید، در ناخودآگاه‌تان ثبت شده‌اند و در حین یادگیری موسیقی و تمرین خوانندگی به شما کمک بیشتری می‌کنند.

در واقع یکی از روش‌های سریع برای تقویت گوش موسیقی این است که وقتی از گوشی همراه یا کامپیوتر در حال گوش دادن به موزیک هستید، در یک لحظه آن را خاموش کنید و برای چند دقیقه ملودی همراه با ریتم آن قطعه را در ذهن خود مرور کنید.

آماده‌سازی و گرم کردن صدا

یکی از موارد مهم قبل از شروع خوانندگی، گرم کردن صدا و حنجره است. اگر شما پیش از شروع، حنجره‌تان را به خوبی گرم نکرده باشید، تمرکز کافی را روی تمرینات نخواهید داشت. گرم کردن صدا به شما کمک می‌کند تا بتوانید ارتباط خوبی با دستگاه تولید صدا داشته باشید و تکنیک‌های خود را به خوبی پیاده سازی کنید. در ادامه چند روش گرم کردن صدا و حنجره را معرفی کرده‌ایم:

  1. خمیازه بکشید: یکی از ابزارهای قدرتمند و مفید برای گرم کردن صدا، خمیازه کشیدن است. در زمانی که شما خمیازه می‌کشید، قسمت پشت گلویتان را باز می‌کنید. این باعث می‌شود تا صدایتان گرم شده و توانایی کنترل تنفس و لحن شما افزایش پیدا کند.همچنین خمیازه کشیدن می‌تواند تارهای صوتی را آرام کرده و کیفیت خوانندگی شما را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
  2. از هام استفاده کنید: هامینگ یا هام روشی است که می‌توانید با آن قدرت صدای هدایت شده‌تان را راحت‌تر کنترل کنید. برای انجام این تمرین باید از رزونانس بینی و گلو کمک بگیرید. شما می‌توانید با نت های مختلف، صداهای متفاوتی مثل صدای وزوز را در بینی و گلوی خود ایجاد کنید. این کار نیز تاثیر خوبی بر روی گرم کردن صدا دارد.
  3. مصوت ای را تمرین کنید: برای انجام این تمرین شما باید قسمت انتهایی زبان‌تان را به حفره‌های بینی بچسبانید. این تمرین ضمن اینکه به گرم کردن صدا کمک می‌کند، در واقع باعث درک بهتر رزونانس بینی هم می‌شود. شما باید در این تمرین یک الگوی پنج نتی را اجرا کنید. به این صورت که 5-4-3-2-1-4-3-2-1 یا دو – ر – می – فا – سل – فا – می – ر – دو
همچنین بخوانید  نحوه جابجایی پیانو و مراقبت از آن

تمرین بسیار، مداوم و صحیح

برای افزایش مهارت‌های خوانندگی و رسیدن به سطح مناسب در این حوزه، لازم است هر روز به تمرین آوازخوانی بپردازید تا عضلات حنجره شما به خوبی تقویت شود. در ابتدای راه شما می‌توانید با آهنگ‌ها و خوانندگان مورد علاقه‌تان همخوانی کنید تا کار برایتان ساده‌تر شود. اما این نکته مهم را فراموش نکنید که نباید صدای خود را به صدای آن شخص تغییر دهید. در واقع با این کار شما هرگز پیشرفتی نخواهید کرد.

البته این نکته را هم مدنظر داشته باشید که هرگز با صدای بلند و به مدت طولانی خوانندگی نکنید. این کار باعث آسیب جدی به تارهای صوتی شما می‌شود و ادامه کار را برایتان سخت خواهد کرد. همواره یادتان باشد که ماهیچه‌های صوتی نیز برای ارائه صدای بهتر، نیازمند استراحت هستند.

گوش دادن به آوازهای قدیمی

در گذشته کمترین تغییرات در صدای خوانندگان به وجود می‌آمده و حتی گاهی اوقات هیچ تغییر یا ویرایشی روی صدای آن‌ها اعمال نمی‌شده است. به همین دلیل الگو گرفتن از خواننده‌های قدیمی به شدت در تقویت مهارت‌های یک خواننده تاثیرگذار است. شما با گوش دادن به آوازهای قدیمی می‌توانید نکات ضعف یا قوت خودتان را خیلی بهتر شناسایی کنید.

البته در کنار این تجربیات، شما با گوش دادن به موسیقی و آوازهای قدیمی می‌توانید خیلی زودتر و راحت‌تر سبک خوانندگی‌تان را پیدا کنید. با این کار از همان ابتدای راه می‌توانید صدا منحصر به فرد خودتان را پیدا کرده و به راحتی با تمرینات مستمر، پیشرفت خوبی در این حوزه به دست آورید.

صبر و حوصله در انجام تمرینات

لازم است در تمامی مراحل تمرینات خود، صبوری و حوصله به خرج دهید. اگر روزی نتوانستید تمرین خود را به خوبی انجام دهید، اصلاً و تحت هیچ شرایطی انگیزه خود را از دست ندهید. یادتان باشد که شما خودتان را برای یک مسیر طولانی ولی با اهداف بزرگ آماده کرده‌اید. بنابراین در این راه نیاز به تمرینات زیاد، خطاها و حتی حوصله زیادی دارید.

همچنین بخوانید  تمرینات انگشتان دست برای نواختن گیتار

افزایش اعتماد به نفس

افراد زیادی در دنیا، از حضور در سخنرانی یا خوانندگی در جمع‌های بزرگ ترس دارند. در صورتی که اعتماد به نفس برای یک خواننده بسیار ضروری است. در واقع اعتماد به نفس تاثیر آنی در موفقیت یا موفق نشدن یک خواننده دارد. اعتماد به نفس شما می‌تواند صدایتان را بهتر و مهارت‌های شما را افزایش دهد. یکی از بهترین راه‌های غلبه بر استرس، مواجهه با ترس است. بهترین است همواره خجالت را کنار گذاشته و با شجاعت کارتان را شروع کنید. هیچ‌ گاه خودتان را به خاطر واکنش‌ های بدن خود یا خراب کردن اجرا سرزنش نکنید.

مهم‌ترین راهکار برای رفع خجالت در مهارت خوانندگی داشتن شجاعت تمرین کردن است، از جمع‌‌های کوچک که احساس راحتی بیشتری دارید شروع کنید و به مرور در جمع‌های بزرگ‌تر و رسمی‌تر اجرا کنید. یادتان باشد اگر خودتان را سرزنش کنید، اعتماد به نفس‌تان را به طور کامل تخریب کرده‌اید و همواره کار شما برای رسیدن به اعتماد به نفس لازم برای خوانندگی در جمع سخت‌تر می‌شود.

جمع بندی

برای شروع خوانندگی در کنار علاقه و استعداد مهارت هایی نیاز است و در این مقاله 6 مورد از این مهارت ها توضیح داده شد و رعایت و تمرین آن ها به تسلط شما در خوانندگی کمک خواهد کرد . در صورتی که به مشاوره یا راهنمایی نیاز داشتید می توانید با ما در تماس باشید.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://webawaa.ir/?p=2291
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین

نظرات

0 نظر در مورد آشنایی با 6 مهارت لازم برای شروع خوانندگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.