تا به حال شده به این موضوع فکر کنید که از کدام سبک خوانندگی لذت بیشتری میبرید؟ با وجود اینکه روز به روز پیشرفت های زیادی در صنعت موسیقی ایجاد میشوند، اما هنوز هم سبک های خوانندگی از 7 سبک فراتر نرفته اند. هر آهنگی که گوش میدهید در گروه یکی از این سبک ها قرار میگیرد. اگر به خوانندگی علاقه مند هستید یا میخواهید سبک های مختلف خوانندگی را بشناسید، این مقاله از سایت وب آوا را از دست ندهید.
فهرست محتوا
انواع سبک های خوانندگی و ویژگی های هر کدام
در کشور ایران و جهان خواننده ها در 7 سبک مختلف آهنگ تولید میکنند و هر کدام هم طرفداران خاص خودشان را دارند. شناخت انواع سبک های خوانندگی به شما کمک میکند تا راحت تر آهنگ مورد علاقه خودتان را انتخاب کنید. با ما همراه باشید تا شما را با 7 سبک خوانندگی و ویژگی های هر کدام آشنا کنیم.
1. پاپ (Pop)
می توانیم با قطعیت بگوییم که شناخته شده ترین سبک خوانندگی در میان مردم، سبک پاپ است. این سبک موسیقی جذابیت بسیار زیادی دارد و جزء موسیقی های همه پسبند است. سبک خوانندگی پاپ انرژی بسیار زیادی دارد و تکنیک های مختلف آوازخوانی را شامل میشود.
خوانندگان این سبک در طول تمرینات خودشان باید به دنبال تقویت بالاترین بخش از گسترده صدای آواز خودشان باشند. این موسیقی میتواند جذابیت بصری نیز داشته باشد. در واقع خوانندگان میتوانند روی شخصیت خودشان را روی صحنه کار کنند تا بتوانند مخاطبین بیشتری را جذب نمایند.
2. سبک کانتری (Country)
یکی از انواع سبک های خوانندگی که شاید کمتر در مورد آن شنیده اید، سبک کانتری (Country music) است. این سبک خوانندگی مربوط به ایالت متحده است که از ترکیب رقص محلی، بلوگراس، بلوز و موسیقی فولک بدست آمده است. اگر بخواهیم در یک کلام بگوییم که این سبک خوانندگی چیست، باید بگوییم که آوازهای تودماغی و بم مانند در گروه این سبک قرار میگیرند.
این سبک خوانندگی از زمان پیدایش و متولد شدن خود بر روی آوازهای گروهی تاکید بسیار زیادی داشته باشد. به همین خاطر افرادی که به این سبک خوانندگی علاقه مند هستند، بهتر است که یک پارتنر نیز داشته باشند تا بتوانند یک آهنگ جذاب دو نفره با سبک کانتری تولید کنند.
3. هیپ هاپ (Hip-hop)
نسل جوان علاقه بسیار زیادی به سبک خوانندگی هیپ هاپ دارند. هیپ هاپ یکی از انواع سبک های خوانندگی است که دارای موسیقی ریتمیک و قوی میباشد. قطعات آوازی این سبک خوانندگی رپ است. خود سبک هیپ هاپ دارای زیر سبک های متنوعی است که از جمله آن ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ترپ
- گرایم
- رپ
- رپ راک
- کرانک
- چیل پاپ
- هیپ هاپ لاتین
- و …
هر یک از خوانندگان سبک هیپ هاپ بر اساس سلیقه شخصی خود میتوانند سبک رپ یا پاپ را برای آواز اصلی خودشان استفاده کنند. خلاصه که تنوع در سبک های هیپ هاپ زیاد است. این سبک خوانندگی به دلیل داشتن موسیقی ریتمیک، محبوبیت بسیار زیادی در میان نوجوانان و نسل جوان پیدا کرده است.
4. تئاتر موزیکال (Musical theater)
تئاتر موزیکال (Musical theatre) یکی از انواع سبک های خوانندگی است که نت های متنوعی را از پاپ تا راک اجرا میکند. سبک خوانندگی تئاتر موزیکال از قدیم تا به امروز تغییرات بسیاری را به خود دیده است. موزیک های قدیمی بیشتر روی بیان واضح و واکه های گرد تاکید داشتند. اما موزیک های مدرن این سبک بیشتر سطح گفتار تاکید دارند.
یکی از جذابیت های سبک تئاتر موزیکال این است که باید خوانندگی و بازی کردن به صورت همزمان انجام شود. یعنی خواننده باید بتواند در کنار آواز خواندن، احساسات خود را با بدن خود نشان دهد. به همین خاطر ورود به این سبک خوانندگی اصلا ساده نیست.
5. اپرا (Opera)
اپرا یکی از انواع سبک های خوانندگی است که به آن آوازخوانی کلاسیک نیز میگویند. در این سبک موسیقی نمایشی و کلاسیک با هم ادغام میشوند تا صداهای جذابی را به وجود آورند. جالب است بدانید که کاربردهای صداهای زنانه اپرا و مردانه اپرا با هم متفاوت است.
سبک خوانندگی اپرا دارای دو نوع آوازخوانی است. اولین آوازخوانی این سبک خطابه ای است که نزدیک به گفتار است. دومین سبک نیز با نام آریاس شناخته میشود که آهنگ های رسمی پراکنده در آن وجود دارند. خوانندگان اپرا از ویبراتور استفاده میکنند که باعث ایجاد نوسان در دو دانگ مختلف میشود. ورود به این سبک خوانندگی بسیار سخت است و نیازمند تلاش مربیان میباشد.
6. راک (Rock)
یکی دیگر از سبک های خوانندگی که احتمالا نام آن را شنیده اید، ولی زیاد در مورد آن نمیدانید؛ سبک راک است. این سبک از سبک بلوز گرفته شده است و خود دارای زیر سبک های مختلفی است که از جمله آن ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- راک آلترناتیو
- هارد راک
- سافت راک
- ایندی راک
- پاپ راک
- و …
این سبک خوانندگی نیاز به انرژی بالایی دارد. معمولا خوانندگانی که صدای خشنی دارند در این سبک موفق میشوند. از تکنیک های آوازخوانی متنوع میتوان برای خوانندگی در سبک راک استفاده کرد. تکنیک های بلت و ویبراتور جزء تکنیک های محبوب در این سبک خوانندگی محسوب میشوند. این سبک خوانندگی حساسیت بالایی نیز دارد. چرا که اگر تارهای صوتی به صورت نامناسب به کار گرفته شوند، میتوانند صدمه ببینند.
7. جاز (Jazz)
بعید است سبک های خوانندگی قدیمی را بررسی کرده باشید، ولی در مورد سبک جاز چیزی ندانید. این سبک دارای ریتم های سنکپ دار و هارمونی پیچیده ای است. سبک خوانندگی جاز تاکید بسیار زیادی روی بداهه خوانی دارد. به همین خاطر ورود به این سبک برای هر کسی امکان پذیر نیست و نیاز به زمان بندی و دانش موسیقی بسیار حرفه ای دارد.
افرادی که در سبک خوانندگی جاز موفق هستند، مهارت بداهه گویی بسیار زیادی دارند. آن ها میتوانند موسیقی جاز را به بهترین شکل و با صدای دانگ پایین تر اجرا کنند. سبک خوانندگی جاز به دلیل پیچیدگی هایی که دارد، چندان مورد توجه نسل جوان و افرادی که به تازگی به صنعت خوانندگی وارد شده اند، نیست.
سخن پایانی
در این مقاله شما را با سبک های خوانندگی آشنا کردیم. هر یک از این سبک ها میتوانند برای افرادی که به دنبال خوانندگی حرفه ای هستند، جذابیت بالایی داشته باشند. با این حال شناخت ویژگی های این سبک ها و کاربردهای هر کدام ضروری است که در این مقاله به آن ها پرداختیم. امیداوریم که بتوانید از هر یک از سبک های خوانندگی و موسیقی نهایت لذت را ببرید.
خوشحال میشیم تا نظرتون رو در رابطه با این مطلب در بخش نظرات با ما و سایر مخاطبان به اشتراک بگذارید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.